top of page

Modalități de plată și livrare

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Modalitățile de plată, în cazul comenzilor efectuate pe site-ul www.linoteh.com, sunt urmatoarele:

  • în sistem ramburs – veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului  în momentul predării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.

  • prin card bancar -  la plasarea comenzii, prin intermediul site-ului specializat în plăți online Stripe.com, beneficiați de o tranzactie sigură și eficientă, fără costuri suplimentare.

Datele cardului de plată ale Clientului / Utilizatorului nu vor fi disponibile pentru LINOteh și nici nu vor fi stocate de LINOteh sau de către procesorul de plată integrat în Site.

LIVRARE

Produsele sunt livrate exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Metoda de livrare:

 

• Livrarea comenzii la adresa specificată în comandă, se face prin firma de curierat SAMEDAY.

Vânzatorul expediază produsele cumparatorului în termen de două până la șase zile lucratoare de la plasarea comenzii, singura condiție fiind ca produsele să fie în stoc. În cazul în care cumparatorul optează pentru plata online, produsele sunt expediate în termen de două până la șase zile lucratoare de la creditarea plății.

 

Termenul de livrare menționat online este estimativ. Acesta are la bază data preconizată de livrare oferită de către firmele de curierat. 

 

Costul expedierii este suportat de către cumpărător iar acesta este reglementat de către prețul afisat de vânzător. Costurile aferente transportului sunt urmatoarele:

 

• transport GRATUIT la comenzi mai mari de 250 RON

• transport colet la domiciliu/ la serviciu - firmă SAMEDAY, plată ramburs (la livrare) - 19 RON, plată în avans (online prin card) - 19 RON

*Pentru localitățile din afara retelei de curierat, se percepe un cost suplimentar pentru livrarea coletelor de 30 RON. Veți fi contactat telefonic pentru detalii legate de livrare. Lista aici

bottom of page