top of page

Confidențialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completata ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, LINOGAL SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este reclama, marketing și publicitate.

Nu aveți obligația să furnizați datele cerute, acestea fiind însa necesare pentru prelucrarea și livrarea comenzilor plasate către dumneavoastră și pentru a beneficia de ofertele site-ului nostru www.linoteh.com Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a procesa și livra comenzile plasate și imposibilitatea de a vă anunța regulat despre ofertele site-ului nostru www.linoteh.com.

Informațiile înregistrate sunt comunicate numai companiei de curierat prin intermediul careia se fac livrarile.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, avem rugamintea să ne notificați prin e-mail la adresa linovit.team@gmail.com De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justitiei.

În cazul în care v-ați înscris la newsletter-ul LINOteh veți primi periodic, pe adresa de e-mail specificată de d-voastră, informații despre produsele și serviciile siteului www.linoteh.com. În cazul în care nu mai doriți să primiți acest newsletter vă puteți dezabona în orice moment printr-o notificare scrisă, pe mail, la adresa linovit.team@gmail.com, în care să specificați acest lucru.

bottom of page