top of page
Haine Anti-Srubbing: New Collection

HAINE PROTECȚIE

BANNER HAINE ANTI-STUBBING.jpg

NU VĂ SUPUNEȚI UNOR RISCURI INUTILE!

BRAND STORY.png

BRAND STORY

Universitatea Donghua din Shanghai este cea mai prestigioasă universitate de cercetare în domeniul ingineriei textile din China. Universitatea a susținut întotdeauna antreprenoriatul studenților și absolvenților săi. Un astfel de beneficiar este Ma Feifei, care a făcut un program de master în inginerie textilă în cadrul universității. 

În 2016, Ma a fondat Shanghai Sturdy Armor New Material Technology Co, care a fost o continuare a proiectului său de absolvire în care a inventat, cu ajutorul profesorilor săi de la universitate, un tip de compus polimeric, inspirat de structura solzilor de pangolin. Ma a numit materialul „Saintfabric”.

Această țesătură moale și usoară poate rezista la tăieturi și înjunghieri de cuțit de până la 1.100 de newtoni.

Materialul creat de el a primit mai multe brevete guvernamentale în China. De asemenea, a trecut toate testele de calitate efectuate de autoritatea de securitate publică. Gărzile de corp și agentii de pază și protecție din bănci, au fost printre primii săi clienți. Astăzi, printre clienții săi se numără si angajați ai ministerului de interne sau al ministerului sănătății. 

După șase ani de marketing și de modernizare a produsului, compania sa a ajuns unul dintre liderii acestui segment de piată. Astăzi, aproximativ 60% din producție este destinată exportului.

H09e3ebefa6324ccaa2dad975d1d6eb7bW.jpg

DETALII MATERIAL

Țesătură din fibră HUMWPE este fabricată cu fibră de polietilenă cu greutate moleculară ultra-înaltă (HUMWPE), cunoscută și ca fibră de polietilenă de înalta rezistență.
Este fabricat din polietilenă cu o greutate moleculară de 1000000-5000000. Această îi conferă o rezistență de zece ori mai mare decât a oțelului și este rezistent la acizi concentrați și alcaline, precum și la numeroși solvenți organici. Este deasemenea foarte rezistent la substantele chimice corozive, cu excepția acizilor oxidanți; are o absorbție de umiditate extrem de scazută și un coeficient de frecare foarte scăzut; este foarte rezistent la abraziune, în unele forme fiind de 15 ori mai rezistent la abraziune decât oțelul carbon. Coeficientul său de frecare este semnificativ mai mic decât cel al nailonului și al acetalului și este comparabil cu cel al politetrafluoretilenei (PTFE, Teflon), dar UHMWPE are o rezisțentă la abraziune mai bună decât PTFE.
Acest material rezistent la perforare este folosit în diferite industrii cum ar fi cea medicală, auto, militară sau sportivă.

Produsele vin însotite de certificate care atestă rezistența țesăturii la strapungere și la tăiere!

MAGAZIN PRODUSE

TESTE MATERIAL

bottom of page